Церемония по връчване на 96-ите награди „Оскар“ - тази вечер от 21.00 ч.

Церемония по връчване на 96-ите награди „Оскар“ - тази вечер от 21.00 ч.
Оригинално заглавие: Oscar

За шеста поредна година Нова Броудкастинг Груп е ексклузивен партньор за България на Американската академия за кинематографично изкуство и е единствената медийна компания в страната, която ще излъчи на живо наградите „Оскар“. Тази вечер от 21.00 ч. любителите на седмото изкуство ще могат да се насладят на истински кино празник с наградите „Оскар“ само по KINO NOVA.

Специалният пратеник на NOVA в Лос Анджелис – Станислава Айви отведе зрителите на вълнуващо пътешествие в историята на филмовото изкуство с Музея на наградите на Американската академия за кинематографично изкуство (Academy Museum). За първи път българска медия получи уникалната възможност да снима във впечатляващата сграда, а любителите на седмото изкуство успяха да се докоснат до историята на наградите „Оскар“. Станислава Айви срещна зрителите и с диригента Максим Ешкенази, с когото бяха подготвили още една интригуваща изненада за зрителите.

Кои станаха големите победители и грабнаха златните статуетки? Гледайте церемонията по връчването на 96-те награди „Оскар“ тази вечер от 21.00 ч. по KINO NOVA.

Коментари