Oт местопрестъплението

Понеделник-неделя, 20.00 ч. / Четиринадесети
Oт местопрестъплението
Година: 2013 Режисьор: Антъни Зуикър Участват: Тед Дансън, Елизабет Шу, Джордж Ийдс, Джорджа Фокс, Ерик Зманда, Робърт Дейвид Хол, Уолъс Лангам и др. Оригинално заглавие: CSI: Crime Scene Investigation

 

Сезон 14 на „От местопрестъплението” започва секунди след финала на 13-ти, когато екипът осъзнава, че Морган Броуди (Елизабет Харнойс) и Ели Брас (Тийл Редман) са отвлечени от същия сериен убиец, който оставя жертвите си в пози, наподобяващи един от смъртните грехове.

През този сезон „От местопрестъплението” празнува 300-ия си епизод, а Мардж Хелгенбергер се завръща в ролята на Катерин Уилоус, за да помогне за разкриването на стар случай, който преследва екипа от 14 години. Те ще разследват убийството в дома на потаен бивш казино магнат, който е бил заподозрян за подобно престъпление през 2000 година.

Още първият епизод от новия сезон започва с издирването на серийния убиец, убил дъщерята на Брас, което се подновява, след като Морган става поредната жертва на отвличане. За секунди екипът разкрива сложен план за ограбване на игра на покер с високи залози, но един от съзаклятниците може би е принуден да участва против волята си, след като синът му е отвлечен.

Случаите за разгадаване продължават, докато епизод 300 ще изненада всички с едно забавно пътешествие към началото на сериала. Така всички се връщат към корените на „От местопрестъплението” - такъв, какъвто е в първите сезони и преди да се превърне в една от най-успешните телевизионни продукции в света.

Коментари