Не така, брат!

Неделя, 18.00 ч.
Не така, брат!
Година: 2016 Режисьор: Камен Коларов Участват: Мино Караджов, Михаела Велкова, Ана Мария Янакиева, Иван Тишев, Надя Петрова и др.

Главният герой Мишо (Мино Караджов) може свободно да решава формули и задачи, но не знае как да заговори момиче, без да получи звучен шамар. В поредица комични ситуации е замесен и брат му Дидо (Иван Тишев), който се опитва да се изявява като звездата на училището, а приятелката му е Беатрис (Надежда Петрова). Тя е привлекателна и много чаровна, мечтаеща да стане известна, но същевременно честна и предана.
 
Комичните ситуации в „Не така, брат“ се случват именно когато най-популярното момче в училище – Дидо, дава съвети на брат си – отличникът Мишо, как да се държи с момичетата. Малкият гений следва стриктно указанията на брат си, но все нещо не му се получава, за да спечели вниманието и сърцето на красивата си съученичка – Виктория (Йоанна-Изабелла Върбанова). Вики  е  успешна и модерна – обгражда се само от престижни и популярни хора, защото за нея имиджът е на първо място. Въпреки че изглежда опитна и достатъчно популярна, също има тайни, които старателно крие от другите.

Коментари