Запознай се с нашите

13 септември, понеделник, 21.00 ч.
Запознай се с нашите
Година: 2000 Режисьор: Джей Роуч Участват: Робърт Де Ниро, Бен Стилър, Тери Поло, Оуен Уилсън, Блайд Данър, Джеймс Ребхорн и др. Оригинално заглавие: Meet the Parents

Непохватният, но добронамерен Грег Фокър възнамерява да се ожени за любовта на своя живот - Пам Бърнс, когато среща родителите й за пръв път на сватбата на сестра й. Досега му се е налагало да търпи само обидчивата си годеница, но ето че се натъква и на твърде загрижения й баща Джак - бивш агент на ЦРУ. Сред хаоса и объркването на тази лудешка история Фокър дава мило и драго, за да спечели сърцето на потенциалния си тъст.
Блясъкът на комедията идва и от изключителното актьорско присъствие на двойката Де Ниро - Бен Стилър. Двамата актьори не само се превъплъщават в интересните си роли, но съумяват да постигнат внушения за неповторимостта на характерите. Смехът извира от подробностите на бита, но филмът определено се извисява над баналността на всекидневието и разкрива необятността на човешките страсти.
Номинация за "Златен глобус"`2000 за главна мъжка комедийна роля на Робърт Де Ниро; Номинация за "Оскар" за най-добра песен: "A Fool in Love". 
 

Коментари